FGGGMF dejtar en fembarnsmor!!!

Just nu håller jag på och dejtar en jämngammal fembarnsmor.
Jag har känt henne i kanske 5 år, men vi har bara träffats via gemensamma bekanta under speciella förhållanden(båtresor till Åland/Finland) några gånger per år.

Två av barnen är i övre tonnåren och är relativt självständiga

De andra tre är mellan 5 och 9 år gamla.

Jag har bara träffat dem 2 gånger, men jag är redan kär i de mindre barnen, vilka fantastiskt sköna och förtjusande snälla barn.

Nu har jag  insett hur mycket jag saknar egna, inbillar mig att jag skulle vara en kanonfarsa, lite för snäll men ändå.

Tvekade lite först till att eventuellt bli plastpappa till fem barn, men nu känns det nästan som om jag skulle välja henne, bara för hennes barn.
Ja, jag gillar henne också, men känner inte henne så väl än.

Nu har vi inte kommit så långt i dejtandet, vi kretsar runt varandra(ganska spännande) och träffas ungefär varannan dag med någon enstaka kram som känsloyttring.

Jag är lite rädd för att jag skall bli en sugardaddy i detta eventuella förhållande, som enstamstående fembarnsmor så är det tufft nog att få pengarna att räcka till.
Själv har jag relativt gott om pengar och har ingenting mot att vara givmild, så länge som det inte förväntas av mig.

Har ni något bra tips på hur jag skall komma henne närmare(vet att jag är 40+ och borde kunna detta, är tydligen sen i min utveckling),
utan att supa henne under bordet(inte min stil).

Smicker ger jag gärna, men bara om jag menar det.

Jag insåg idag att hon är betydligt vackrare än jag först tyckte, men kan man säga det utan att det låter plumpt.

Imorgon så skall vi träffas och dricka champagne hemma hos mig, så nu är det dags att få lite mer än en kram.

Önska mig lycka till.

http://www.youtube.com/v/vIPDVAhqJDo&hl=sv&fs=1″/><param

  

74 svar till “FGGGMF dejtar en fembarnsmor!!!

 1. Lycka till! Och du -om du tycker hon är vacker så säg det.

 2. Inte ett enda -tyvärr.

 3. Att bara säga komplimanger man menar är nog en väldigt bra början. Som ovan sa, tycker du hon är vacker säg det, tycker du om hennes barn, säg det.Kram och lycka till!

  • Jag kommer att säga det. är bara lite rädd att hon tror att jag säger det bara för att komma innanför du vet vad.

 4. Om hon är fembarnsmor så skulle jag tippa på att hon är väldigt svältfödd på att få känna sig själv speciell och utvald.Så ett tips kan ju vara att hitta på något som gör att hon känner sig speciellt utvald och att kvällen handlar helt om henne.Var uppriktigt intresserad av henne och ställ frågor och visa att du är intresserad, och det viktigaste av allt, lyssna på det hon säger.Komplimanger och smicker kan vem som helst ge, men det är en speciellt när man träffar en kille som visar att han uppriktigt vill lära känna varenda millimeter av ens personlighet…

 5. Självklart ska du säga att du tycker hon är vacker! Kanske inte ”vackrare än du tyckte först” dock… ;-)Hur du ska komma henne närmare – det kommer att ge sig av sig själv! Ett elakt svar, men ett sant svar. =)

 6. ”Jag har bara träffat dem 2 gånger, men jag är redan kär i de mindre barnen, vilka fantastiskt sköna och förtjusande snälla barn.Tvekade lite först till att eventuellt bli plastpappa till fem barn, men nu känns det nästan som om jag skulle välja henne, bara för hennes barn”Du låter som en pedofil!.

  • It takes one to know one!!!Men ärligt talat, är du seriös, du väljer ut enskilda stycken och missar helheten.”Nu har jag insett hur mycket jag saknar egna, inbillar mig att jag skulle vara en kanonfarsa, lite för snäll men ändå.”Om du var allvarlig i din kommentar så undanber jag mig ytterligare kommentarer från dig och önskar dig ett svart och mörkt liv under din sten, annars så var du bara patetiskt och inte rolig.

  • Jag är inte pedofil, så nu lämnar vi detta ämne. Ordet kär används för kärlek och inte för sexuellt utnyttjande av barn. Vet dock inte vilket ord du använder.

 7. Men gud vilken vidrig kommentar.Är man pedofil per automatik om man gillar barnen ?Herregud.

  • Det beror nog på vilken uppväxt man haft.Jag tyckte ändå att kommentaren hade ett berättigande under rubriken ”Dumma idiotiska kommentarer från skadade själar”.

 8. Man får väl hoppas att den nya varianten av AB, har en blockeringsfunktion för högljutt navelludd.

 9. Fem barn – ett stort paket. Det låter bra at du liksom köper in dig på HELA paketet :-)Är gift sen 20 år tillbaks så hur man tar ”nästra steg”? Det minns jag lika väl som hur man jagar dinosaurier ;-)Lycka till 😉

 10. En blockeringsfunktion vore väldans trevligt.Jag trodde att jag skrev en kommentar här, fast det kanske jag inte gjorde, eller så blev det något fel, eller…ja hursomhelst, med risk för att jag nu upprepar mig.Om hon är fembarnsmor så skulle jag gissa att hon är ganska van vid att få komma i första, andra och femte hand…Så ett tips är att du ägnar kvällen åt att få henne att känna sig utvald, speciellt och i första hand.Något av det sexigaste som finns är en kille som helt uppriktigt vill lära känna en, ställer frågor och faktiskt lyssnar på svaret..Ge smicker och komplimanger kan vem som helst göra, men det är få män som visar att han vill lära känna personen bakom ytan….

  • Jag är oftast en bra lyssnare eftersom jag är väldigt nyfiken på nya bekantskaper.Jag trodde att det sexigaste en man kunde göra var att diska eller ta ut soporna.

 11. ”Jag insåg idag att hon är betydligt vackrare än jag först tyckte, men kan man säga det utan att det låter plumpt.” – du skulle kunna säga nått i stil med: ” du blir vackrare för varje gång jag ser dig”.. eller nått sånt.. *L*Mysigt att va så där..pirrigt nyfiken på att lära känna nån mer och mer ingående. :o)Kram

  • Klockrent!!!,Du har god taktisk känsla.Om den fungerar så är du bjuden på brölloppet.Visst är pirrigt, spännande.

 12. På tal om det det med pedofili.Som man är jag faktiskt fruktansvärt rädd att bli det minsta misstänkt för det(har manliga vänner som jobbar på dagis och de har det inte så lätt)Efter majbrasan så hade de små barnen sockervadd över hela ansiktet och händerna.De fick helt enkelt bada, när de kommer ut nybadade så kommer jag på mig att titta upp i taket för att överhuvudtaget inte vara i närheten att bli anklagad för något.Visst är det hemskt att det skall vara så, men inte lika hemskt som övergrepp på barn.

 13. Ja det är sjukt att en man inte längre kan visa kärlek för barnen utan risk att bli kallad pedofil.Att älska ett barn är den största kärleken man kan känna och ett barn är till för att pussas på rumpan och sniffas på ..Jag som tjej kan säga så för det anses helt naturligt att jag tycker så, men säger en man så är det uppenbarligen något fel på honom…

  • Jag kan känna att det kanske ändå är värt priset.Bättre att misstänkligöra 100 män om man så bara räddar 1 barn.

 14. Nej jag kan inte se det så.För dessa 100 män känner lika många vänner som känner lika många vänner.Och dessa vet att dessa män är oskyldiga.Vilket innebär att nästa gång någon anklagas för pedofili så kommer man utgå ifrån att han är oskyldig.Vilket i sin tur innebär att ingen längre kommer ta det på allvar, eftersom alla anklagas finns det ingen anledning att ta det på allvar.Och då kan alla som verkligen är pedofiler leva på samma våg, jo visst jag blev anklagad för att vara pedofil, men du vet hur det är idag, alla anklagas ju trots att ingen är skyldig…

  • Du har naturligtvis rätt.Det var mer min känsla jag beskrev.Du vet väl att du kan konfigurera din blogg så att kommentarer inte godkänns automatiskt.

 15. Hur förklarar man något för de som ändå inget fattar…Vederbörande än KÄR i barn som han nyss träffat fast vet inte om han är kär i deras mor.Om jag vore någon som nyss träffat några barn så hade jag förmodligen gillat dom eller så, fast kär.Och nu gällde det ju inte barn versus den nya partnern.Han uttrycker ju mer känslor för barnen som är en ny bekantskap än för modern.Jag tycker det är hemskt underligt att jag ens måste skriva detta.

 16. Hur förklarar man något för de som ändå inget fattar…Vederbörande än KÄR i barn som han nyss träffat fast vet inte om han är kär i deras mor.Om jag vore någon som nyss träffat några barn så hade jag förmodligen gillat dom eller så, fast kär.Och nu gällde det ju inte barn versus den nya partnern.Han uttrycker ju mer känslor för barnen som är en ny bekantskap än för modern.Jag tycker det är hemskt underligt att jag ens måste skriva detta.

 17. Jag vet, men i min blogg får alla säga sitt, oavsett åsikt…Vill de skämma ut sig så varsågod, jag överlever om en främling på internet tycker jag är en idiot genom att ha läst en text vars mening de inte har en aning om :DOch självklart skulle jag rent personligen gå med på att bli anklagad för både det ena och andra om det innebar att ett barn rädades, men det blir en sådan konsekvens att fler barn kommer utsättas, inte räddas…

  • Starkt av dig.Eftersom jag inte accepterar navellud i verkligheten, så gäller även detta på min blogg.Godnatt och sov gott!!!

 18. Håll mig uppdaterad 🙂

  • Går det bra, så kommer jag att jubla här.Går det dåligt, så gråter jag ut här.Så oavsett framtida händelse, så kommer du att vara uppdaterad.

 19. Jag säger bara lycka till, allt annat verkar ju redan vara sagt. Man kan inte vara borta länge från sin dator utan att man missat en massa kul saker.Ta hand om henne.Kram

 20. Är du förståndshandikappad?!Jag har tagit ur det du själv skriver och inget annat!#6 Kommentar från A-B Karlsson (svar):”Jag har bara träffat dem 2 gånger, men jag är redan kär i de mindre barnen, vilka fantastiskt sköna och förtjusande snälla barn. Tvekade lite först till att eventuellt bli plastpappa till fem barn, men nu känns det nästan som om jag skulle välja henne, bara för hennes barn” Du låter som en pedofil!. Skrivet 30 april 2009, klockan 23:03Svar från FGGGMF:It takes one to know one!!! Men ärligt talat, är du seriös, du väljer ut enskilda stycken och missar helheten. ”Nu har jag insett hur mycket jag saknar egna, inbillar mig att jag skulle vara en kanonfarsa, lite för snäll men ändå.” Om du var allvarlig i din kommentar så undanber jag mig ytterligare kommentarer från dig och önskar dig ett svart och mörkt liv under din sten, annars så var du bara patetiskt och inte rolig.

 21. I mina ögon använder man inte ordet ”kär” om barn man träffat två gånger!Och om modern som du också träffat två ggr vet du inte alls vad du känner!Du är också beredd bli ihop med modern bara för barnens skull!

  • Det har du gjort det jävligt klart många gånger.Problemet är bara att det är i din synvinkel som man inte använder ordet kär.De andra läsarna hade bevisligen inget problem.Jag erkänner att ordet kär var olyckligt valt i detta sammanhang, jag skulle aldrig ha använt det om jag visste att du skulle läsa det.Så nu får du min ursäkt för det ogenomtänkta ordvalet.Sen vill jag bara tillägga att barn(speciellt små) förtjänar att älskas(nu var jag där igen) utan undantag. Däremot så tar det längre tid att älska vuxna människor, därför var jag inte lika säker på modern, men nu är jag det.Om du verkligen vill göra någon skillnad så sluta skjut från höften, du kommer bara att träffa oskyldiga personer.

 22. Jag kan be om ursäkt!!!Kan du???

 23. Svar: Nej, jag är inte förståndshandikappad. Svar : Nej, jag är inte en pedofil(vilket jag skrev förut). Vad av följande förstod du inte första gången. ”Om du var allvarlig i din kommentar så undanber jag mig ytterligare kommentarer” Att kalla dig förståndshandikappad vore klumpigt och framför allt så skulle det framstå som att skymf mot förståndshandikappade, så därför låter jag bli. Jag kräver en ursäkt av dig, inte för din första kommentar som faktiskt var fullt förståelig, nu när jag vet hur du tänker. Men för det sätt du ångar på och fortsätter att anklaga folk, du måste ha väldigt svårt att erkänna egna fel. Lite jävla självinsikt skulle inte skada!!! Ditt sätt att repetera en och samma mening visar enbart på att du egentligen inte har något att komma med, förutom en lite taskigt formulerad mening från min sida, som jag har bett om ursäkt för. Obs!!! Från och med nu är det bara din ursäkt som är välkommen på min blogg.

 24. Jag tror det är dialektalt hur vi använder vissa ord. Jag sa tex härom dagen att jag blev helt kär i en häst (lovar att jag inte har sex med hästar). Det betyder bara att den var ovanligt fin och jag tyckte om den.Sorgliga tider vi lever i när en man inte kan bli förtjust i rara barn utan att riskera att missförstås.Jag är fembarnsmamma själv så jag tänkte komma med förslag. Blommor och choklad är aldrig fel. Då blir hon garanterat på bra humör. Visa att du är hjälpsam (det sista en fembarnsmamma vill ha är en till att passa upp)och lyssna på henne och barnen. Sen ger sig resten av sig själv.Kram och lycka till!

 25. Dialektalt, det tänkta jag inte på(typisk Stockholmare).Choklad fungerar nog, men blommor har jag förstått att man kan strunta i ”De vissnar ju bara”.

 26. Jag har mina vänner kära. Jag håller min katt kär, jag älskade min hund. Men jag har varken haft sex med mina vänner eller mina djur. När blev kär = sex? Har väl en blondin-hjärna för jag fattar inte att man måste förklara att man håller nån kär och INTE har sex.. //U

  • Det handlar nog om att man läser en text och utgår från sina egna erfarenheter när man tolkar innehållet.Så jag kan förtså själva reaktionen, men inte efterspelet där det bara blir personliga påhopp istället för sakliga argument.

 27. Jag dejtade en sexbarnsfar och han har härliga underbara barn.Jag föll som en fura för hans ungar, 5 killlar och en tjej i åldrar från 40-23 år.Jag ÄLSKAR dom för de är en del av han som nu är min man.För eventuella pedofiljagande bloggläsare vill jag förtydliga att den yngste är jag så kär i som man kan bli, jag är inte ute efter lammkött, har inte tänkt tanke men jag älskar den grabbens fina inställning till omvärlden och den glädje han skänker oss. Allt i världen är inte sexuellt laddat eller har en sådan mening. Det finns folk och företeelse som gör en varm och full av glädje utan man skall se spöken mitt på dagen. Livet kan vara vackert och utan undermeningar och man sprider inte sina förutfattade meningar om pedofili på så lösa boliner som det skett i den här bloggen.FGGGMF njut av livet här och nu och strunta i svartmän och kvinnors syn på dig och din dejt.

 28. Ordet kär har större betydelse än kärlek till en kvinna. Kan vara bra att veta. Kär används i Skåne t ex om man tycker om någon. Så kär i barn kan man absolut vara. Fint är det också. Förstår din tvekan det finns fem stycken men är de positivt inställda till dig så tror jag bara att de kommer att bli en tillgång i ditt liv. Det är kul att ha barn runtomkring sig. Två av dem är ju redan ”stora” också även om de behöver vuxna i sin närvaro.

  • Tyvärr så har nog denna incident gjort mig ännu räddare för att visa min uppskattning för små barn.Det var nog första gången jag kände något som jag tolkar som faderskärlek, det var riktigt starkt och kändes som ett knytnävsslag i magen, fast på ett bra sätt.

 29. För henne är antagligen Kär=Sex..kanske något, som har hänt i hennes barndom, som gör att det ordet alltid kommer att vara laddat! Man vet ju aldrig vad folk har i sin ryggsäck…För oss andra är kär bara ett positivt adjektiv! :)Jag tycker att det låter alldeles underbart att du, förutom att du är kär i henne, även är kär i henes barn. Det är inte alla, som är det! :)Kram

  • Min slutsats är nog att det är en kombinationav dåliga erfarenheter under uppväxten kombinerat med fyllebloggande.Jag känner att jag har blivit lite förstörd inombords och kommer att tänka mig för både en och två gånger innan jag kommenterar småbarn i framtiden.Det känns väldigt irriterande för en människa som tycker om att vara snabb i replikerna.

 30. Vill önska dig all lycka i mötet med ”din” kvinna och hoppas ni finner det ni söker…äkta och tillitsfull närhet/glädje! ;-)Bry dig inte om ”pedofilkommentaren” ordet kär använder du helt rätt och i sammanhanget går det INTE att misstolka vad du menade! 😉 Ordet kär är INTE synonymt med sex!Jag älskar mina barn…kan alltså skriva att jag är ”kär” i dem…och vad fan har det med sex att göra? Jag har även varit ”kär” i flickvänners barn…inte svårt att bli ”kär” i charmtroll! ;-)…egentligen vill jag inte lägga tid på den dumma kommentaren du fått…bara ge dig stöd och önska lycka till! 😉

 31. oh herregud… jag läste a-b karlssons inlägg om en man som hade sagt till en dejt, ”jag är kär i dina barn men inte i dig..” och då skrev jag till henne att om någon dejt hade sagt så till mig.. så hade jag nog dragit öronen åt mig… jag hade känt dåliga vibbar.. (man kan inte vara nog försiktig så att säga)Men den här diskussionen här lägger allt i en annat ljus. Du skriver helt klart att du är förtjust i kvinnan.. och jag önskar dig all lycka i framtiden 🙂 och jag tror faktiskt inte att du är sådan som hon påstår.Mitt engagemang för sexualbrottsoffer, går inte ut på att hänga ut vanliga män, som tycker om kvinnor med barn. Inte heller män som gillar ungar – det är fullkomligt naturligt och borde premieras i tider när män inte vågar vissa känslor – pga slaktjakten på pedofiler som ibland får helt otroliga uttryck.Slutligen vill jag tilläga att A-B karlsson har stöttat namninsamlingen jag startade och jag hoppas att hon inte är så stakat som hon visat prov på – det främjar absolut inte sexualbrottsoffrens situation – däremot försvårar ett sådant beteende, kampen mot de som de facto utsatt barnen för skändligheter. *ros* Queenia / Anna Witt Leivo

  • Hej Queenia!Jag såg din kommentar och kände först för att informera dig, men kände att det var onödigt.Jag insåg att du saknade överblicken, men jag tog aldrig åt mig(lite sårad blev jag kanske) eftersom jag har följt din blogg och förstått vad du går för. och vilken otrolig insats du och de andra har stått för.Jag var en av de första som skrev på din namnlista(av ren slump) och då kan det vara värt att veta att jag vägrat att skriva på namnlistor hela mitt liv, eftersom det har kännts som om jag inte har haft hela bilden.Inte för att jag hade hela bilden här heller, men i detta fall så kunde jag inte sitta passivt längre.Jag ville egentligen möta upp er vi Slussen, men valde fegt nog att jobba istället.Tack för allt du gjort.

 32. Tack för ditt svar och att du förstod min förklaring. Det är klart som sjutton att du blir sårad. Vem skulle inte bli det – att bli uthängd så här. Eftersom jag inte haft tid till bloggsurfande.. så missade jag helheten i ditt inlägg… jag skall fortsättningsvis vara mycket försiktig i att uttala mig om saker och ting som jag inte vet något om… tack återigen att du tog dig tid till att svara mig.. och för att du skrev på listan.Stunden vid Rosenbad var värdig och känslosam, på ett positivt sätt. vänligen Queenia // Anna

  • Var inte för försiktig, då blir du bara hämmad.Däremot så tror jag att många människor(inklusive mig) skulle behöva en liten korp bakom örat som kraxar ”Ta det lugnt, tänk innan du öpnar munnen eller smattrar på tangenterna”.När man titat i backspegeln,så känns det som om jag gått plus på den här incidenten.Jag har fått så många värmande kommentarer och ett sådant stöd att jag faktiskt fällde en tår(en liten en).Tack än en gång för din insats.

 33. Hej,Jag ramlade in här via någon annan (vem har jag glömt) och känner bara att hon har nog tur som har mött dig! Lycka till:)

 34. Hm… vilket liv. Barn kan ju vara sjukt charmiga och lekfulla. Rundkindade, nyfikna och fulla av liv, berätta saker på sitt barnsliga såta vis och vara roliga. Jätte söta med sina leksaker som exv. docka, bil… det är ganska underbart att se på när dom leker och hittar på. Dom ställer busiga frågor, tittar en i ögon en, ler stort och viskar till sin kompis och hittar på bus. Så man kan lätt bli ”kär” i barn.Inte kär i ett barn.Barn är gosiga, söta och busiga.

 35. Har du brutit förlovningen med den förra bruttan eller?Vilket som….skoj för dig!

  • Absolut inte, det är samma älskling som för ett år sedan.Det verkar som mitt 1 år gamla inlägg blev poppis igen, har det hänt något???

 36. Chemical Abstracts Services

  Alltså…Kommentar nummer 6 till det här inlägget tror jag nog är något av det sjukaste jag har läst.Om inte det sjukaste så iallafall definitivt på topp tio-listan.Fy fan.

  • Det är definitivt det värsta påhopp jag har fått oförtjänt.Fast det är ju alldeles för lätt att vräka ur sig dumheter här, även jag har gjort det.

 37. Nog mitt fel att detta inlägg kommer upp igen! 😉 Jag besvarade A-B Karlsson på detta påstående: ”Första gången ingick han i pöbeln mot mig då jag var ny här och inget stöd hade från någon.” Hon menar här (se länk nedan) att min kommentar här ovan var ett drev, det var nämligen det enda jag skrev som kunde riktas till henne, jag avfärdade henne totalt efter att hon påstått dig vara pedofil p.g.a. ordet du använde. Hon kom aldrig med en ursäkt till dig vad jag vet och orsaken härtill och något som förklarar det mesta skriver hon själv, nämligen dessa ord: ”Det är svårt få min hjärna att funka redan utan massa kommentarer.” Citatet hittar du i hennes inlägg här:http://blogg.aftonbladet.se/30091/2010/04/varfor-finns-det-sa-fa-realister-pa-bloggen…må gott och jag hoppas jag ingen störde genom att peka på detta inlägg! 🙂

  • Vad jag kommer ihåg, så hade du bara en kommentar i mitt inlägg.Kanske var det så träffande att du nu har fått bära skuld för det.Anledningen till att hon saknade stöd, var ju inte att folk ville vara elaka mot henne utan snarare det faktum att hon var ute och cycklade på djupt vatten.Vilket hon aldrig insåg eller ville inse.Till slut efter många påpekanden, så fick jag något som kunde likna en urvattnad ursäkt, men ”bara för att få slut på diskussionen”.Det är oerhört svårt för henne att få hjärnan att fungera, det var därför jag köpte hennes ursäkt.Fast jag gillar den humor som hon kan visa på sin egen blogg, när hon har sina ljusa stunder.

 38. Lycka till!!

 39. Haha förlåt att jag skrattar nu men det här inlägget får ju minnen att vakna.Tänker inte rota i det mer utan mer skriva att jag är så glad för din skull, att det håller och ni är lyckliga.Kommer du ihåg känslan du hade när du skrev det här, hur nervös och pirrig du var ?Jag hoppas du vårdar de känslorna och ständigt påminner din fästmö omm hur mycket du älskar henne.Och att dina känslor för barnen bara växer och växer.:D

  • Jodå, jag kommer ihåg det mesta.Ibland så läser jag om mina inlägg rörande detta, bara för att få tag i känslan.Tycker hon om mig?, har jag en chans?;)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s