Taco dejt på lördag.

LÖRDAG!!!,  det är ju 5 dagar dit,  eller 118.2 timmar, det är för långt.
Jag är hungrig nu, eller vill jag träffa min KVINNA nu?,
inget kurr i magen!, då vill jag nog träffa henne.

Ulrica jag skickar ena halvan av kommunikationsutrustningen, så att du kan sufflera mig på lördag.

Skickade ett sms: ”Tänker på dig. kram FGGGMF” och hon svarade ”Vem fan är FGGGMF???”.

Nej!!!, jag skojar bara, Jag jag skrev mitt namn och fick till svar:
”Vad du e gullig .bla bla bla……….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….”,
nej nu skojar jag igen, det löd bara
”Vad du e gullig ……………………….”

Jag är ganska säker på att det som först kändes som ett svagt gensvar egentligen handlar om att hon också är lite feg/försiktig(jag gillar det).
Eftersom vi hela tiden gör upp om nya träffar och som någon kommenterade,
att en ointresserad kvinna sitter inte hos mig och dricker Champagne hela natten(nej hon är inte speciellt alkohol benägen, bra för min lever).

Nu är det bara 118,1 timmar kvar.

Tick tack, tick tack

Annonser

40 responses to “Taco dejt på lördag.

 1. Lovar att sufflera dig, på ett villkor – att du kommer till skott och kysser henne. *L* //sufflén 😉

  • Funderar på om jag skall skippa allt.Jag kan kyssas, jag är inte rädd!!!Jag kan kyssas, jag är inte rädd!!!Jag kan kyssas, jag är inte rädd!!!Jag kan kyssas, jag är inte rädd!!!Barnen kommer att vara där, så jag får vänta till småttingarna har lagt sig.Taklampan i vardagsrummet har gått sönder, hoppas att hon inte har bytt den, det är så mysigt med halvmörker.

 2. Är lampan fixad kan du ju, som av en slump, sträcka lite på dig när du går förbi kontakten och – hoppsan, släcktes lyset lite – och sen är saken biff… Du är inte rädd – du kan kyssas! Tänk på att hon som är så söt – smakar säkert ljuvligt *L* //Sufflén

  • Fundera på att ta med min ”Guitarr Hero”, barnen älskar tv spel. Då är det inte så svårt att svänga gitarren och knäcka taklampan, förhoppningsvis utan glassplitter. Utrustningen är lagd på lådan och kommer troligen fram på onsdag, det är fantastiskt vad man får plats med i ett litet objekt. Du kan behålla utrustningen efter att du har sufflerat mig, den duger till annat också!

 3. Hur brukar ni hälsa när ni träffas ?jag utgår ifrån att ni kramas och då är det lätt att låta handen glida upp lite i nacken när man kramas, och vara väldigt nära med läpparna vid örat. Så kan man viska fram att man har saknat henne.Sen när ungarna har gått och lagt sig så är det bara att kyssa henne, och försök inte vänta på rätt ögonblick, för enda gången det är rätt ögonblick är när man faktiskt kysser varandra….

  • Vi brukar mest kramas, när vi säger hejdå. Jag hade planerat en välkomstkram i lördags, men precis då sträckte hon fam en påse med vindruvor och lite andra saker. Jag får försöka nu igen på lördag. Jag brukar smeka ryggen lite kamratligt. Jag vet att en smekning i nackgropen(eller vad det nu heter), brukar uppskattas(tycker själv om det). Lite svårt att säga att jag saknat henne, hon ringde nyss(hon låg i badet och tänkte på mig) och jag lovade henne skjuts till stormarknaden på fredag. Men visst man kan nog hinna sakna en person på ett dygn, det betyder väl bara att man är ännu mer intresserad. Sist satte hon sig tyvärr inte i samma soffa som mig, jag får väl vänta tills hon satt sig och tränga mig på i samma soffa(fast med min tur så väljer hon väl fåtöljen): Mitt mantra får bli Lite tunga, lite tunga, lite tunga.

  • Jag kan tänka mig att säga ”Jag har faktiskt saknat dig”.En lite lättare variant där ordet faktiskt känns som en liten känslobuffert.Är den ok eller är jag för feg igen.

 4. Ler åt dig, du e så söt. Jag är helt övertygad om att hon oxå tycker det.Kram

  • Jag söt?, såg du inte bilderna med och utan skägg.Jag anar vad du menar.Jag har faktiskt några manliga vänner som jag brukar tala om känslor med, tror att det är rätt ovanligt när det gäller män.Det är faktiskt väldigt lätt att vräka ur sig sina känslor här, ganska anonymt.Hon vet om att jag bloggar och har flera gånger frågat om hon får läsa.Hittills har jag sagt nej och att jag skriver om henne, idag lovade jag att hon skall få läsa någon gång i framtiden.

  • Det känns nästan som om jag spelar på kvinnors moderskänslor ibland, speciellt om jag visar mig sårbar vilket jag gör här.Egentligen vill jag vara en stor stark man som försvarar min familj.

 5. Jag tycker det är lite mysigt med killar som kan prata känslor.Det är ganska lätt att skrika ut alla sina olika känslor här, när man är ledsen får man en klapp på axeln och när man e glad, lite hejarop. Det är ibland bara det som behövs. Rätt skönt att alla som man träffar dagligen inte följer med på den berg och dalbanan, det skulle vara jobbigare och mer krävande tror jag.Jag är inte ngn som i vardags livet delar mina känslor och privata saker med alla och allt, har bara någon enstaka vän som vet lite mer. Här kan man säga desto mer men ändå vara anonym. Det är lite skönt.Ha en skön kväll.

 6. Det där låter ju spännande och lovande. Lycka till :))

 7. ”Egentligen vill jag vara en stor stark man som försvarar min familj. ”- se då till och kyss din kvinna! *L* //Sufflén

 8. Ja, en del va bättre förr..

 9. Stämmer det.. nu när du är i framtiden?

  • Jag hade rätt att framtiden förr skulle bli bättre, har lite svårare att veta om framtiden nu skulle bli sämre.Just nu känns det faktiskt som att framtiden nu blir kanon.Gick det att förstå?

 10. Fattar precis. Dåtidens framtid är nu och den är bra, framtidens framtid har goda förutsättningar för att bli bra.

 11. Där ser Du..det kommer att bli kanon! :)Jag säger detsamma, som jag sa om Champagnen..inte farao ligger man i badkaret och tänker på någon, som man inte gillar… 😉

 12. Nu har halva tiden gått…. ;-), det närmar sig lördag.

  • Taco, taco, tacooo!!!Vem fan sa, ”Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge”.Stampar i golvet som en treåring, nu , nu ,nuuuuuu!

 13. Jösses, hon ligger i badet och tänker på DIG!!! hur tydligt som helst ju…she wants you! ;)låt henne läsa din blogg, så fattar hon precis hur du känner.Lycka till med Tacodagen!

 14. Ler åt ditt söta treårsbeteende ;-)Vet inte vem som kom på det där, men riktigt klok kan han/hon inte ha varit. Det är en sak som är säker.Jag vill oxå nu, nu, nu…., men inte riktigt vad. Du har en fördel, du vet vad du vill.Tänker på dig. Kram

  • För första gången på riktigt länge så vet jag vad jag vill och är beredd att kämpa för det.Tack för omtanken.Kram

 15. Du……., nu e det bara en dag kvar ;-)Kram

 16. Du… det är snart lördag.. *L*kram//sufflén

 17. Hoppas det funkar – räckviddsmässigt … fast jag är övertygad om att du klarar dig fin fint 🙂 Kram

 18. Du ville ju kyssa din kvinna.. – Gör det!//U

  • Viljan finns kvar, men.Först måste jag bli ensam med henne i samma soffa.Sedan sveper vi lite lätt högerarmen om henne och ger henna en kram, därefter springer jag därifrån i ren panik.Någon som har beta blockerare?

 19. Vill du ha dom i tablettform eller i.v? *S*

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s