Vilka idioter

Vi är totalt galna.

Ny Finlandsresa bokad till helgen, denna gång åker vi ensamma.

Jag kan väl lika bra göra mig av med min lägenhet och hyra en hytt på årsbasis.

Till sist, en önskan om en underbar sommar till er alla.

http://www.youtube.com/v/a6-9MiDEzuM&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999″/><param

Obs!!! Sångerskan är nu uppgraderad

 

15 svar till “Vilka idioter

 1. Åh, så romantiskt!!! ;o)

 2. Jag hade snarare tänkt mig att det skulle beskrivas som mysigt, men det skriver jag inte.Så du har helt rätt, det är romantiskt 😉

 3. Tack för att du tittade in till mig!Du undrade var gränsen går.Så fort som jag blivit gravid så har jag ju ett växande barn i min mage.Något annat kan det ju inte vara.Ha det skönt!Kram!

 4. Så mysigt romantiskt med en kryssning.. ;o)

 5. Du får säkert rabatt på hyran *ler*…kolla in den härhttp://www.youtube.com/watch?v=a6-9MiDEzuMMin lilltjej som sjunger samma låt…Ha en bra sommar!

 6. Nju blir jag riktigt, riktigt avundsjuk. Kanske jag också ska kolla om det är någon som vill följa med ut på böljan blå. Är ju redan två månader sedan sistHa en solig skön kväll

  • Det kanske är dags att arrangera en tur för anonyma bloggare, där vi kan försöka lista ut vilken pseudonym vi bloggar under.

 7. Det är tur du har mig.. *S*

  • Ja, var hade jag varit utan dig.Troligen en bitter gammal singel.Nu är jag inte singel längre, men det har du nog redan förstått.Tack och bamsekram

 8. Jag må va blond.. men helt korttänkt är jag inte (hela tiden), så ja.. jag har fattat 😀 Är så glad för din skull!!! Nä.. det är jag inte.. Jag är glad för Er skull!!bamsekram!

 9. Hi hi, ja varför inte. Det verkar ju finnas det mesta som man önskar sig på den båten. Och alla barnen verkar ju också tycka det är bra. Det är inte så att du kanske t o m kan få ett jobb på båten för då tror jag att det ingår en hytt. Ha en härlig resa, IGEN!!

  • Det skulle passa mig perfekt att jobba på båten.Tror tyvärr inte att mina kunskaper behövs till sjöss, snarare i ett dammigt kontor.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s