Otrogen

Hur många av er där ute har blivit bedragna???

Jag har har blivit bedragen, vad gjorde jag då?

Inte kastade jag ut min partner(som jag trodde att jag skulle göra), jag bara grät, skrek och yttrade mitt missnöje men till slut så förlät jag.

Känner andra personer som direkt kastade ut sitt respektive direkt, hur fungerar/tänker ni?

Vad är otrohet?

Enligt Dr. Phil så är det när man gör något som man inte skulle göra om ens partner satt bredvid.

Jag har varit och trampat på gränsen(enligt vissa över den), min dåvarande flickvän låg på sjukhus och jag satt på krogen och tyckte synd om mig själv. Då lyckades jag faktiskt kyssa en annan kvinna, men jag kände hur fel det var och erkände allt för min kvinna dagen därpå.

Är vi gjorde för att endast älska en person hela livet eller är vi polyamorösa?

Många frågor och förhoppningsvis några svar blir det.

http://www.youtube.com/v/pvjREN-UTMQ&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f”/><param

http://www.youtube.com/v/b2C9XD5yaHY&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f”/><param

 

5 svar till “Otrogen

  1. Jag tror; Om man ÄLSKAR, på riktigt, och förhållandet är bra så finns det ingen anledning att vara otrogen och man (Läs JAG) är det inte heller. ”Det finns ingenting någon kan ge mig som min man inte kan ge mig lika bra eller bättre”. JAG skulle aldrig riskera att förlora min man genom att vara otrogen, jag älskar honom för mycket för det. Detta är endast min åsikt men det vore ju förträffligt om alla tyckte likadant! =) Tidigare har jag asolut inte varit den trogna typen men då har det ju heller inte varit rätt…

    • Jag tycker om din förklaring, men jag inbillar mig att otrohet inte alltid uppkommer från logiska anledningar.Snarare från alkohol/droger och sexuell upphetsning och då inbillar jag mig att logik tyvärr är chanslöst.

  2. Jag har blivit bedragen flera gånger av samma man, och ändå tog det lång tid innan jag lämnade. Varför?Ja, den frågan kan jag fortfarande inte besvara och kommer nog aldrig att kunna. Det jag kan säga är att beslutet att lämna var inte fel. Det är inte alltid kul att leva själv, vara ensam och lite ”utanför” men det är bättre än att konstant bli bedragen.

  3. Jag har bedragit. En gång. Gick raka spåret till Dåvarande, bekände och slog upp. Han var sur och pikade grovt i flera månader – tills det kom fram att HAN hade bedragit mig, ofta och länge. Han Höga Häst blev en pipande badanka efter det ;-)Bedragen har jag blivit 2 gånger. Av snubben ovan och så av en Stor Kärlek. Jag gjorde inte slut, inte förrän efter flera månader av misstroende och svartsjuka och kontrollerande. Jag tyckte INTE om mig så jag slog upp – jag insåg att jag inte KUNDE gå vidare och förlåta. Herreguuuud vad jag grät :-(När jag träffade Maken pratade vi om otrohet och vi är båda två av samma ull: att bedra är detsamma som att begära skilsmässa. Det är inte KLOKT vad det har varit lätt att motstå frestelser när man VET vad det skulle kosta 😉

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s