Ångest, hjälp mig!!!

Vad skall jag göra?

Skall jag göra slut med min japanska älskarinna, sedan 3 år

GS450H

Ock skaffa mig en ny, som jag kan dela med N, Nr 3, 4  och 5 (bättre bagageutrymme).

RX450H

Ni kvinnor kan svara på om färgen är rätt(Röd med guld metallic inslag) och ni män kan svara på om det är ok att backa 136 hästar och 2 sekunder på 0-100 bara för familjens skull.

Det är även tillåtet att bryta sig ur könsbarrärerna(med en bra motivation).

Förresten så föredrar N en svartbil.

Försäljaren försade sig och sa att min nuvarande älskarinna redan var perfekt optimal(tror att han svalde tungan efter det).

Hilfe bitte!!!

18 svar till “Ångest, hjälp mig!!!

 1. Som kvinna så får färgen duga, men tappade hästar är aldrig bra.

 2. Färgen.. tja rött är fint, men jag håller med N. (även att min är grön..) ang hästkrafterna så tänkte jag så här: Du älskar N och vill vara med henne så mycket som möjligt och då är ju de där två sekunderna perfekta, de ger ju en något längre biltur för dig och N (lite som att båten skulle frysa fast i isen när ni var på kryssning..) Ju längre tid med N desto bättre 😀 Och om, du mot förmodan, åker bil utan N och du får två sekunders längre biltur, så hinner du längta lite extra efter henne och på så vis blir återseendet en gnutta mer kärt//blond och smart ;o)

  • Du är så kloktok //U.Tyvärr så är du 57 minuter sen.Jag bestämde mig i dag kl 15:00 att jag fortfarande älskade min japanska flickvän.Som jag ser det så får jag 2 sekunder mer med ”N” när jag åker till henne.Visst är kära Martin grön, men det tycker jag inte att vi skall hålla honom ansvarig för.Det går fler tåg(bilar).

 3. Men nu lurade du mig!!! Det är ju bara en bil du pratar om=). Köp en bil som är trafiksäker, och därifrån välja en snygg en! //sarah

  • Bara en bil, precis som om fotboll bara var en sport.Min nuvarande bil är bevisat trafiksäker, det märkte jag när jag blev påkörd i januari.Fick tillbaka den först igår.

 4. Nej det är ju faktiskt inte Martins fel, att han är grön. Och han är lite grönmetallic, alltså lite tuffare än bara vanlig grön :)Och jag förstår dig helt och fullt, din japanska älskarinna är ju väldigt trevlig. Och två sekunders kortare restid är mycket värt (fråga mig, efter alla 10mila turer jag kört till F.)

 5. Inga röda bilar för mig tack!Din nuvarande är dessutom snyggare rent linjemässigt även om den andra också är helt ok! Bara inte en röd…

  • Du får förlåta mig, men du låter som min mamma.Detta var ingen vanlig tråkig volvo röd,den är rödmetallic och skimrar i guld i soljuset.

 6. Vad synd att jag missade det hela, men jag håller med N svart bil är snygg. Jag bryr mig egentligen inte så mycket om tekniken och krafter hit och dit, men snyggt skall det vara och när det gäller bilar så tycker jag att det är bra om man kan transportera sig själv, sina sopor och ungar och gubbar i den. Alltså förutom att den är snygg så får den gärna fungera också. Tack för ordet.

  • Visst är svart snyggt, men minsta lilla smuts märks direkt.Jag hade en gång en vit Audi 100, den blev aldrig smutsig, bara grå.

 7. Röda bilar är det finaste som finns. Dem blir man åtminstone lite glad av.

 8. Jag tycker du ska sälja bilen och skaffa dig en cykel istället! ;o)

 9. Finns det ingen läckrare färg?? Rött och grått är så vanliga…Booring!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s