På min begravning

Så vill jag inte se(ok jag ser troligen inget) en enda tår.

På förekommen anledning, när jag duschade för två veckor sedan så upptäckte jag att jag har ett hål i ryggen.

Så på begravningen vill jag  bara se leende glada människor som dricker en skål för mig och minns:

1)  allt roligt de har haft med mig

2)  mina galna upptåg

3)  när jag jävlades med dem

4)  framför allt hur mycket jag älskar dem.

Jag har avtalat med mina bästa kompisar, att när någon av oss dör så skall de som lever gå på restaurang och minnas allt roligt samt även ställa fram en öl för den som har giltig frånvaro 😉

Hur vill du ha din begravning?

 

6 svar till “På min begravning

  1. Jag är inte med i kyrkan, så jag hoppas storskägg säger något snällt, för något bra har jag nog gjort någon gång i livet. Sedan ska de ha fest och strö ut mig i kalvhagen eller nåt…..

    • Jag är inte heller med i kyrkan, men man kommer ju inte undan begravningsavgiften så det är nog inga problem.Precis så vill jag också ha det, fast mig får de gärna strö utt lite här och där på alla pubar i Stockholm som jag har besökt.

  2. Jag har talat om för mina anhöriga att jag vill ha jordbegravning och även talat om på vilken kyrkogård och på vilken plats där jag helst vill vila. I övrigt tycker jag att begravningen ska vara till för de efterlevande. De ska utforma den så att den blir till tröst och stöd för dem.Jag skulle aldrig drömma om att ställa upp detaljerade krav som de kanske inte kan infria… hu, vilken ångest sånt kan ge folk!

    • Självklart är en begravning till för de efterlevande.Men de behöver inte sörja för min skull(kanske för sin egen skull).

  3. De ska spela Jungleland som intro…sen ska de ha olika dumma tävlingar….t.e.x. vem som kan äta mest tårta etc…sen kanske det dummaste skämtet jag kommit på etc…positiv fokus…inte massa negativt skit…

    • Precis så vill jag också ha det.Tyvärr så kan man ju inte förbjuda folk att sörja, men gärna motivera dem att minnas allt roligt.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s