Egentligen är jag strålande glad just nu att SD kom in ;)

Jag hoppas och önskar nämligen det leder till att vi får en samarbetsregering, där vi kan kombinera blå logik med röd medkänsla.

Tror jag på det?, Nej men jag hoppas.

Hoppet är det sist som lämnar trampolinen.

 

16 svar till “Egentligen är jag strålande glad just nu att SD kom in ;)

 1. Ja, vilken bra tanke (mitt i eländet…)! 🙂

 2. Haha, great minds think alike – jag tänkte precis att ed lite, lite tur leder det i alla fall att de PRATAR lite med varann :-Þ

 3. Det där var en intressant tanke. Undrar dock om den är så realistisk!

  • Klar att den inte är, men ändå.Nu blir jag ju ändå tvungen att citera en ifrågasatt moderat nämligen Carl Bildt”Det är bra för Sverige”

 4. Vi har ett sånt där kabelTV-paket med 70 kanaler – just för att få de nordiska kanalerna, Discovery och lite sånt. Jag kommer flippa in på valvakorna lite ikväll.Egentligen är min drömregering alltid en mix av rött, grönt och en skvätt blått. Men det skulle kräva ödmjukhet, respekt och en vilja till dialog så jag får väl fortsätta drömma om det – och flygande grisar 😉

  • Flygande grisar, det vill jag verkligen se(öppnar munnen).Bacon är gott kan du fixa lite flygande höns också ;)Problemet med en för mixad regering blir ju att det nästan inte spelar någon roll vad man röstar på så länge man inte röstar svart(SD).

  • Glömde bort att höns kan flyga kortare sträckor, sätter på spisen 😉

 5. Bra! Plocka fram de små positiva strecken. Men hu så många som är så dumma så de går på SDs skitsnack. Hur kan de? Var finns de? Hur undviker man dem?

  • Kanske är det bara en protest mot de etablerade partierna(hoppas det) som har vägrat att ta i frågan.Problemet är när man undviker dem, så upprör man vissa vanliga medborgare.Det vore bättre som Islandsmamman sa att låta dem hänga sig själva när de argumenterar.

 6. Jag är också glad över det! Men nöjd blir jag inte förrän de når 7%.

 7. Lars ohlys tal tv1 patetiskt.. kommuniskten som vill ha statligt ägande och det har vi nu exempelvis vattenfall elproduducent….har vi det bättre?…knappast räkningarna blir högre och högre….inte fan tar du del i miljardvinsten eller ser nya framtagna energierförsörjning…eller? nä tänkte väl det.Konstigt nog bara bojkottar man SD utan att höra ordentligt vad dem säger att dem INTE är fientliga dem vill ha ordinng på invandrings problemen…..hade dem tagit tag i detta när skattebetalare klagar hade SD aldrig funnits

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s