Varför spelar jag inte golf?

Jag har provat på att stå och slå ut på rangen, snacka om nära orgams när bollen sticker iväg och bara stiger och stiger.

Dessutom är jag dubbelhänt, slår lika bra vänsterhänt som högerhänt.

Varför spelar jag då inte golf, är jag lat, dum eller bara handlingsförlamad.

Svaret är att  jag insåg att jag skulle spendera alltför mycket tid på denna känsla och försaka så mycket annat i mitt liv.

Tänk på att vara både höger och vänsterorienterad kan vara ett handikapp när det gäller andra saker än golf.

Hittade en video som handlar om hur man lär sig att svinga en golfklubba som Tiger woods, den var tyvärr inte tillgänglig för inbäddning. Egentligen vill jag och många med mig nog mer lära sig att svinga en golfklubba som Elin gjorde 😉

 

 

Annonser

17 responses to “Varför spelar jag inte golf?

 1. kingkawa.blogspot.com

  Din sidobild känns lite väl fuskad…

  • Konstigt ;)Den är ju bara lite fuskad ;)Vet att den egentligen är riktigt dålig, men den duger för en amatör.

 2. Hur många hästkrafter har din bil ?Du spelar inte golf för att du är för kort i armarna.

 3. Regler för sovrumsgolf * Spelaren ska ha en egen utrustning, en klubba och två bollar. * Spel på planen måste godkännas av ägaren till hålet. * Till skillnad från utomhusgolf ska man försöka få klubban i hålet och bollarna utanför. * För ett så effektivt spel som möjligt bör klubban ha ett styft skaft. Banägaren förbehåller sig rättan att undersöka klubbans styvhet innan spelat kan börja. * Banägaren har rätt att begränsa klubbans längd för att undvika skador i hålet. * Spelet går ut på att klubban stöts så många gånger som möjligt tills banägaren är nöjd och spelet är fullbordat. Misslyckas man med detta kan man nekas till tillstånd att spela på banan igen. * Det anses som dåligt uppförande att spela hålet direkt när man kommit till banan. De mer rutinerade spelarna tar tid på sig att beundra banan. Speciell uppmärksamhet brukar riktas mot välformade bunkrar. *Spelarna varnas för att nämna för ägaren till den aktuella banan om andra banor de spelat på eller regelbundet spelar på. Uppretade banägare har av denna anledning skadat spelarens utrustning. * Spelare uppmanas att ha ordentliga regnkläder tillhanda för eventualitetens skull. * Spelarna bör försäkra sig om att deras match är ordentligt inbokad, speciellt när en bana spelas för första gången. Tidigare spelare har blivit irriterade när de upptäckt att någon spelare spelar på den bana som betraktas som sin egen. * Spelarna bör inte förutse att banan alltid är tillgänglig för spel. Vissa spelare känner sig besvärade när de upptäcker att banan är tillfälligt under reparation. Mer avancerade spelare finner alternativa spelsätt när så är fallet. * Spelare rådes att anhålla om banägarens tillstånd innan han försöker sig på det bakre nionde hålet. * Långsamt spel uppmuntras, men spelare bör vara beredda på att fortsätta i en snabbare takt, åtminstone temporärt, om banägaren så önskar. * Det uppfattas som en enastående prestation att spela på samma hål flera gånger under samma match.skit i vanlig golf =0)Hemikram

 4. Det var en lång fista.

 5. Hmm, Vad är spelreglerna för en kvinna då? *funderar*

 6. Du kan få haka på när vi kör bloggmästerkapen i golf i sommar. 🙂

 7. Hahaha…. Swinga som Elin, det klarar jag nog:P.. Det får vigöra på kryssningen, i en korridor haha.. Dom som går ur hyttarna gör det på egen risk:Pkramizar och det såg bra ut allt med resan bokandet och allt!har du pratat med kaptenen också??=)

 8. Jag är också dubbelhänt!Skulle aldrig heller tveka att svinga en golfklubba över mitt otrogna svins bil om det så krävdes. Golfare eller icke, BANG….rakt över huven….hehehehe..

 9. kingkawa.blogspot.com

  Jag är amatör jag med 🙂

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s