Vad ger ni mig för odds???

För två veckor sedan mådde nr 5 dåligt hon spydde, N tog med henne till doktorn. Doktorn sa till nr 5 ”Oj vad du ser blek ut, hur mår du?” Varpå nr 5 svarade med en kaskad i sin lilla medtagna sylthink

Åter till nutiden.

Nr 3 hade spenderat första halvan av sportlovet hos nr 1. Natten mellan tisdag och onsdag blev hon magsjuk, det kom tydligen från båda ändr. På torsdag eftermiddag mådde hon mycket bättre, så Jag. N, nr 3, nr 4 och nr 5 åkte till landet.

Idag fixade vi till lite tacos för kvällen, nr 3 hjälpte till med att skära grönsakerna, hur smart var det när man tänker till.

En timme innan det var matdags säger nr 4 att han mår dåligt, han fär en röd hink som vi hade sen förut. Som en parantes kan nämnas att jag köpte två hinkar igår, en svart och en grön för 19 kr st.

10 minuter senare börjar nr 4 spy i hinken, exakt samtidigt hör jag vi hur det låter från toaletten. Det är nr 5 som spyr, jag ger henne den gröna hinken. Hon rättar mig och säger att den är limegrön, hon har givetvis rätt(visst är barn fantastiska).

Jag N och nr 3 börjar äta lite taco, nr 3 avböjer rätt fort med att hon inte är sugen, strax därefter ger N upp. Nu har jag tagit fram min julklapp, en whiskey flaska. Aldrig förr har det kännts så rättfärdigat att dricka whiskey, tyvärr lyckas jag inte njuta av den 😦

Jag börjar nu att sprita mina och barnens händer, lite sent påtänkt kanske. Nyss så spydde nr 4 igen, han bad om ett papper att torka sig med samt lite vatten, nr 5 som just har spytt ber om hallonsoda 😉 (visst är barn fantastiska) det är nog rätt ok att få upp.

N tycker inte om spyor och jag har inga problem med det, däremot är det tvärtom med fekalier. Så vår deal är att jag tar hand om spyor och hon hanterar det andra.

Nyss sa nr 5 att hon ville se på film och äta godis(visst är barn fantastiska), säga vad man vill men det ät tåga i den damen.

Jag glömde att berätta att N och jag har varit extra keliga idag och jag fick mig en rejäl långtradare(ni minns väl ryska posten).

Så vad ger ni mig för odds att jag skall överleva helgen utan att spy???

0%

25%

50%

75%

100%

3 svar till “Vad ger ni mig för odds???

 1. Jag övelevde faktiskt, så det blev 100%

 2. Det måste vara ett himla spring när man har så många barn, men naturligtvis fantastiskt när de är friska.

  Tur att N och du kunde dela upp er, när det sprutade från båda ändar på barnen 🙂

  Jag hade nog gett dej 75% chans att slippa eländet. Var det ett virus så har du kanske haftdet förr och får då inte tillbaks det. Det är bl.a därför vi vuxna kan ha med sjuka barn att göra utan att själva bli sjuka….

  Men å andra sidan: det finns hur många hundratals olika virus som helst, men jag gav dej ändå 75% – för du kunde ju ha missat nåt i barndomen och under uppväxten.

  Heh!
  Kao

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s