Radering av inlägg eller kommentarer.

En liten upplysning för alla er som raderar inlägg eller kommentarer och finns registrerade i min lilla bloggemenskap, se http://fgggmf.dlinkddns.com:8080/rss/show_bloggers.

Har ert inlägg eller kommentar registrerats i systemet(körs var 10:de minut), så försvinner det inte utan ni att ber mig ta bort det.

Ni kan ju alltid kolla med web adressen

http://fgggmf.dlinkddns.com:8080/rss/both?blogg=fgggmf.wordpress.com&format=full

Där ni byter ut ”fgggmf.wordpress.com” mot er egen bloggadress (inga http:// skall vara med i bloggadressen).

Med vänlig hälsning  Er älskvärde fgggmf. 😉

45 svar till “Radering av inlägg eller kommentarer.

 1. Jag har aldrig tagit bort en kommentar, om jag inte blivit ombedd att göra detta. Detta kan faktiskt hjälpa mig med utredningen hos polisen. Hoppas att jag får använda dina länkar.
  Svante

 2. Jag är medveten om detta. Men skulle du ringa någon med telefoner som är registrerade på dig, om du ringde snusksamtal. Jag har aldrig varit anonym någon gång på bloggen, eller med telefoni. Kommer antagligen att starta en ny blogg framöver, när jag fått samtalslistorna, och polisen gjort sitt. Jag vet i alla fall att jag inte ringt någon.
  Svante

 3. Hade ingen aning om den funktionen, och har aldrig känt behov av den.
  Svante

 4. ”fredsbloggare@hotmail.com;
  Hej Svante.

  Skriver så här i stället. Hoppas allt är bra med dej där uppe i obygden.

  Har installerat Google Chrome efter alla konstens regler, men måste ha missat
  något ÄNDÅ. Fattar bara inte vad. Ikonen fastnar ju inte någonstans så jag kan använda
  den på webben. Måste jag ta bort något annat för att det ska fungera?

  Kan du ringa till mej, om du har lust och tid? Mob: 0000000000.

  Kao”

  Så här fick jag hennes nummer den 3/2 2013.
  Jag tänker inte bjuda snuskringare på hennes nummer.
  Svante

 5. Någon försöker ta över min dator idag, vem vet jag inte, men har lyckats föra över alla viktiga filer till både extern hårddisk, och minnespinne.
  Svante

 6. Jag försöker också förstå, men kan inte få det att gå ihop. Du kan kanske svara på en fråga. Hur lång räckvidd har en blåtand, blev mycket lugnare när jag lyckades stänga av den. Jag har en TeliaGateway, och sitter mest med den datorn, som är ansluten trådlöst i köket. Har också telia säker surf på båda datorerna. Kan det vara så att jag ska be om ursäkt för att jag hade dålig datorsäkerhet? Gjorde alldeles nyss fullständig genomsökning med telia säker surf, men inget otillbörligt hittades.
  Svante

  • En mobil med blåtand skall fungera på 10 meter, det kan blil lite längre om det inte finns några hinder och kortare vid hinder. Rent tekniskt handlar det sändareffekt, vissa datorer har en räckvidd på uppåt 100m,men knappast din mobil. Fast detta har inget med din fasta telefon att göra.

 7. Jag tänkte mest på att jag fått en ny granne med datorkunnande, vilket jag inte har. Kanske det är lika bra att jag inte är med bloggarna. Jag kommer däremot inte att finna mig i att bli kallad telefonrunkare. Jag kan lova dig att jag har andra problem, som tar min tid i anspråk. Nya grannens hus ligger inom gränsen på mindre än 100 m.
  Svante

 8. Att jag lämnade min blogg, var uteslutande på grund av råden jag fick av polisen. Resultatet av detta blev att det, enligt bloggare inte finns något tvivel, om att jag är skyldig. Detta är bra enligt polisen, ifall jag vill rättsföra bloggaren, som anklagade mig. Polisen jag pratade den 10 mars rådde mig att ”lämna skiten”, som han sa. Jag är faktiskt böjd att hålla med honom. Har under dagen haft kontakt med Telia muntligt, och fått bekräftat att jag inte använt min mobiltelefon i uppringnings syfte sedan den 15/1 kommer att få detta skriftligt. I övrigt skulle jag få ett lösenord skickat till mig där jag själv på mina sidor, skulle kunna få reda på vilka samtal jag ringt från trådtelefonen den aktuella dagen. Jag är faktiskt jätteintresserad av att få veta vad min trådtelefon gör när jag inte är med. Tänker inte lämna ut telefonnumret till bloggaren som anklagade mig, och när detta ärende är avslutat kommer jag att radera allt som har med bloggaren att göra. Om min hälsa sedan medger att jag startar en ny blogg, så är det uteslutande på grund av min läkares utlåtande, om jag kan bo hemma eller inte.
  Svante

  • Jag förstår att du inte lämnar ut information om K, men hur ska du bevisa att du är oskyldig?
   Tror inte att ens de modernaste fasta telefonerna ringer upp på eget bevåg.

   Det lilla jag vet om juridik är att det borde vara svårt visa på ärekränkning då K inte namngett dig(vad jag vet).

   Denna historia kommer troligen tråkigt nog att sluta med två förlorare.

   Till sist lycka till med hälsan.

 9. Läste om er konversation hos K idag, och kan bara konstatera att Kicki ljuger när hon skriver att hon inte haft mailkontakt med andra än Värghjärta.

  1 jan 2014 kl. 17:58 skrev Svante Svensson:

  Jag är också yrkesskadad sedan 1988 då jag fick sjukpension, med arbetsskadelivränta. Diskogen lumbago, och diskreduktioner i nacken, jag kan lova dig att jag känner av dessa skador varje dag. Kan inte ta värktabletter mer än 2 dagar i veckan, annars spårar magen ur. Jag hade nästan blivit kvitt symptomen på nackskadan då jag tog hand om denna Atlas, och han lyckades rycka upp skadorna igen. Att veta att jag inte klarar av att ha hundar mer är deprimerande, det enda positiva i detta är att Atlas har fått ett bra hem. Att blogga för mig är en form av terapi, och håller intellektet någorlunda på topp. När jag skrivit så här mycket börjar känseln i händerna att avta, så mer blir det inte på ett tag.
  Svante
  From: Kristina Sperling
  Sent: Wednesday, January 01, 2014 5:43 PM
  To: Svante Svensson
  Subject: Re: Taggar.
  Hahaha, förlåt Svante, du fattar att jag är yrkesskadad va!
  1 jan 2014 kl. 17:27 skrev Svante Svensson:

  Har formulerat om texten, hoppas det går lättare att förstå nu.
  Fäll ner dina taggar din lilla Igelkott, jag känner inte dig heller, men var nyfiken på att lära känna dig. Nu lär ju inte detta bli verklighet. Jag har inte så många vänner, men de jag har är både kvinnor, och män, och de besöker mig då, och då, utan rädsla. En gång i tiden sökte jag efter en partner, men inte nu längre. Nu trivs jag med att få besök då, och då. Jag är i den åldern att mina vänner avlider till höger, och vänster. Bara förra året gick två stycken bort. Jag fyller 67 år, 2014, mina vänner är i min ålder, och äldre kanske några är lite yngre.
  Svante
  From: Kristina Sperling
  Sent: Wednesday, January 01, 2014 5:08 PM
  To: Svante Svensson
  Subject: Re: Taggar.
  Dina rader förvirrar..
  dina vänner tippar till höger och vänster kan ha två betydelser för mig, antingen spelar de (tippar på trav, eller lotto) eller så tippar de massor… över de två som gick bort. Fyller 67… vad?
  Nej, du verkar lurig du..
  1 jan 2014 kl. 16:01 skrev Svante Svensson:

  Fäll ner dina taggar din lilla Igelkott, jag känner inte dig heller, men var nyfiken på att lära känna dig. Nu lär ju inte detta bli verklighet. Jag har inte så många vänner, men de jag har är både kvinnor, och män, och de besöker mig då, och då, utan rädsla. En gång i tiden sökte jag efter en partner, men inte nu längre. Nu trivs jag med att få besök då, och då. Jag är i den åldern att mina vänner tippar till höger, och vänster. Bara förra året gick två stycken bort. Jag fyller 67 i år.
  Svante

  • Hon skrev att hon skickat mail till Skvitt ochVarghjärta.
   Vet inte om det är en oavsiktlig lögn eller inte.

   Nu har jag ingen aning om hon vill vara anonym eller inte, men du ”outade” henne nyss.

 10. Tack för att ni svartmålar mig utan grund men så är det ju när man gaddar ihop sig. Ensam är som sagt – inte stark mot en hel klan…
  Men jag vet sanningen och det räcker så. ”Svante” – piss off!

  • Du får gärna förklara hur jag svartmålar dig. Det där med klan förstår jag inte heller.

   • Vad jag avser med det är att du och ”Svante” förefaller vara samma person. Det tycks mig nämligen att du har fler konton fast under olika pseudonymer, liksom fler inom WP verkar ha.

    Personligen har även jag två konton. (På Fb) Detta beroende på att ngn valde att tysta mig för flera månader sedan, varav kontot släcktes ner utan ngn förklaring från FB, mer än att det stod att jag brutit mot deras gemensamhetsregler. That´s it.

    Valde då att starta upp ett nytt, som också det har krånglat länge. Försöker återfå mitt ursprungliga konto, och har kontaktat FB igen. Inväntar bara nu att de behagar svara…

    • FÖREFALLER???
     Så när du TROR någonting så är det sant?
     Dags att sluta med hallucinogener.
     Jag har endast ETT bloggkonto och Svante har inget 😉
     Nej vi är inte samma person, han bor i Kårböle och jag i Stockholm.
     Så sluta släng en massa konspirationsteorier omkring dig.
     Snart är jag väl samma person som Kao?
     Ta av dig foliehatten.

 11. Från det ena till det andra – Kan du hjälpa mig med en sak, fgggmf?
  Jag har ju bloggarna ”Rozie Filosoferar” och ”Grevinnan Blåst”. Och de syns ju i flödet och det är bra. Så båda ska vara kvar där! Men jag har startat upp ytterligare en blogg här på WP. Skulle du vilja vara så gullig och lägga till den så att även den syns i flödet så som mina andra två?

  Den nya heter ”Tant Herrmann´s Blandning” med adressen:
  http://tantherrmannsblandning.wordpress.com/

  Tack på förhand / Rozie (alias Grevinnan Blåst och Tant Herrmann) 😉

 12. Detta är ju helt otroligt! Vad är det som händer på bloggen? Har varit med i 8 år (AB-bloggen ca 4 år och nu på WP lika lång tid) men aldrig upplevt något dylikt.

  Om den där snuskstönarkarln vore så oskyldig som han vill verka så skulle han ju inte jobba så hårt på att försvara sej. Han skulle bara rycka på axlarna, skratta och gå vidare i livet.

  Nu försöker han i stället vända faktum mot MEJ och snackar om telefonlistor, poliser osv. Kontaktar andra bloggare per mail.

  Mej har han dock inte kontaktat sen detta kom upp. Bara det är ju konstigt i mina ögon. Han kan visa så många listor han vill, de bevisar inte vad han stönade och slafsade fram i luren till mej! Det går väl knappast få fram ljudfiler, vilket jag skulle önskat man kunde fixat… Sen kan man ju visa de listor man har lust med. Det där är bara bullshit!

  Jag har ALDRIG nämnt hans namn – eller ens vilken dag han ringde snusksamtalet. Men han tycks ju veta det ändå … – och han trålar runt på olika bloggmail för att försöka rentvå sej själv och tycks veta exakt vilket datum samtalet inträffade – och att det är HONOM det handlar om.

  Det hela är ju bara pinsamt! Hade han velat ta en snabb lögnutväg ur hela historien hade han kunnat säga t.ex att han egentligen skulle ringa en annan kvinnlig bekant som han brukar idka telesex med, men av mistag slog mitt nummer 😉

  Eller inte brytt sej alls.

  Jeeezzzus!
  Han och jag har pratat med varandra i ca 6-9 månader per telefon och jag hade själv gett honom mitt mobilnummer, vilket är ovanligt men jag litade på och tyckte det var kul att långprata med en bloggare jag besökte så gott som dagligen på bloggen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

  Men det var i det sista samtalet som detta snusk träffade mej i örat! Kunde aldrig tro att det skulle hända.
  ————
  KICKI kan vara lugn för att varken han, du eller jag är i nån slags maskopi. Jag gillar inte sånt beteende eller snack och har bara min egen blogg. Vet inte varför hon tror det skulle vara så som hon skriver här ovan. Hoppas hon förstår att det inte är så.

  Ciao’
  Kao

  • För mig känns det tvärtom
   Hade jag blivit oskyldigt anklagad så hade jag rivit upp himmel och jord för att bevisa min oskuld.
   Hade jag däremot varit skyldig så hade jag hållit en väldigt låg profil och skämts.

   Jag inbillar mig att vi män(majoriteten) hade reagerat annorlunda om vi hade fått ett stönsamtal från någom kvinnlig bekant, det är konstigt det där med kön 😉

   Som sagt listor bevisar inget förrän ett specifikt datum och klockslag angivits.

   Att göra ett polisärende av detta är nog hopplöst eftersom jag inte sett att du har namngivit honom.

   Tror att Kicki blev lite förvirrad, jag blev också förvirrad 😉

 13. Jag har inget emot att någon (du) ser mina borttagna inlägg. Att jag har tagit bort dem beror på att jag själv tycker jag upprepar mej för mycket ibland. Men det betyder INTE att jag inte står för vad jag skrivit.

  Det enda inlägg jag ångrar är ett jag skrev för ett bra tag sen, där jag la in 2 elefantbilder från Asien, där jag själv figurerar. Dock helt oskyldigt och inte med några tjusiga poser. Emellertid tog jag bort inlägget efter några dagar då jag insåg det kunde missbrukas.

  Dessa bilder har telefonrunkaren, enligt egen uppgift till mej, kopierat och lagt till sin samling. Helt utan min tillåtelse. Bara tanken på att han använt dessa för sina sexuella behov är både äcklande och kränkande.

  Nu ska jag sluta belasta dej med detta elände. Ville bara ge svar på de kommentarer du fått från den person jag avser.

  Ursäkta ev.upprepningar i denna kommentar.

  Önskar dej en fin vår

  Kao

 14. Jag tror att jag kommer ihåg bilderna, har för mig att de var helt oskyldiga.
  Om de fanns på din nuvarande blogg, så ligger de nog kvar i mitt system.

  Jag antar att denna historia dör ut nu.

  Du belastar inte mig mer än jag förtjänar, det var ju jag som lade min näsa iblöt 😉

  Då önskar jag dig en solig sommar.

 15. Om jag hade hittat någon e-postadress till dig skulle jag skickat samtalsspecifikationen till dig. Min ord, e-post är bsa.svensson@telia.com
  Svante

  • Har läst listan och kan konstatera följande.
   Samtalsspecifikationen avser din hemtelefon.
   När jag fokuserar på mobilsamtal till andra leverantörer än Telia, så har det inte ringts ut något samtal mellan 18/2 kl 14:36.44(7.33 minuter långt) och 26/2 kl 18:17.42.

   Så om anklagelsen lyder att du har ringt från ditt hemnummer till ett mobilnummer(bortsett från Telia) mellan ovanstående datum, så ser det ut som om du är oskyldig.

 16. Jag har inte ringt ut på min mobil sedan mitten av januari i år. Har muntligt besked om det från telia, har ingen lust att betala 150 kr till för att få det skriftligt, det räcker med 150 kr för den lista jag har.
  Svante

 17. God morgon =) Bytt blogg. Kommer antagligen att stänga ner http://somdetkanns.wordpress.com/ och http://labbigajag.wordpress.com/
  Nya adressen är http://inteutanmigsjalv.wordpress.com
  Kan du vara snäll och lägga in den i feeden? =D

  Hälsningar
  Nattfasa/Bara vara Jag

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s